Drake on brittiläisen soul-tähden superfani – tatuoi muotokuvan kylkeensä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monilla ihmisillä on tapana ikuistaa fanituksen kohteensa omalle iholleen tatuointien muodossa. Niin myös itse valtavasta suosiosta nauttivalla Drakella, joka tunnetaan brittiläisen laulaja-lauluntekijä Saden suurena fanina.

Drake vieraili taannoin ruotsalaisen tatuointitaiteilija Niki Norbergin liikkeessä. Räppäri otti kylkeensä Saden muotokuvan. Tatuointia esitellään Norbergin Instagram-tilillä jaetussa kuvassa.

Kanadalaistähden Sade-fanitus on ilmennyt viime päivinä myös Draken omalla Instagram-tilillä. Mies jakoi nimittäin kuvia, joissa hän poseeraa erakon maineessa olevan soul-laulajan kanssa. Yhdessä otoksessa hän poseeraa myös äitinsä kanssa, kutsuen häntä ja Sadea elämänsä tärkeimmiksi naisiksi.

 

 

Two very important ladies in my life. ?

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on

?

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on