Jokaisesta kaveriporukasta löytyy nämä 4 tyyppiä – tunnistatko?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaveriporukat koostuvat yleensä ihmisistä, joilla on keskenään jotakin samaa, mutta jotka sopivissa määrin myös täydentävät toisiaan erilaisilla persoonilla ja ominaisuuksilla. BuzzFeed-videolla esitellään hauskasti neljä eri ihmistyyppiä, jotka useimmista kaveripiireistä aina löytyy.

1. LapsiJokaisessa kaveriporukassa on aina yksi lapsenmielinen henkilö, joka on innoissaan kaikesta ja suhtautuu jokaiseen asiaan aina positiivisesti. Tämä henkilö yrittää saada aina muitakin innostumaan ja ystävystyy helposti uusien ihmisten kanssa.

2. AikuinenVastuuntuntoinen ystävä, joka ajattelee aina kaikkien parasta. Hän sovittelee riidat, antaa hyviä neuvoja ja ostaa aina ystävilleen lahjoja merkkipäivinä.

3. TeiniYstävä, joka rakastaa juhlimista, on ailahtelevainen eikä aina ajattele tekojensa seurauksia. Tämä ystävä on hieman arvaamaton ja saattaa näyttää kovalta ulospäin, mutta todellisuudessa hän on ystävänä hyvin herkkä.

4. VanhusTämä ystävä jaksaa valittaa monesta asiasta ja käyttäytyy useissa tilanteissa kuin ärtynyt vanhus. Hän on mukavuudenhaluinen ja ottaa monissa tilanteissa ohjakset käsiinsä hänen ystäviensä puolesta.