Justin Bieber tanssi vanhuksen kanssa ilman paitaa – teinitytöt kateellisia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kanadalainen poppari Justin Bieber on yksi maailman halutuimmista miehistä. 23-vuotias nappisilmä on nyt intoutunut kuumaan syleilyyn huomattavasti iäkkäämmän eläkeläisnaisen kanssa. Poppari antoi tervaskannolle myös pusun poskelle.

Justin Bieber on julkaissut Instagramissa kaksi videota, joilla teinien idoli tanssittaa toplessina iäkästä rouvaa. Kaksikko jammailee Jay Z:n ja Kanye Westin vuonna 2011 julkaiseman hittikappale Ni**as in Parisin tahdissa. Myös taustalla olevalla herralla näyttää olevan hauskaa.

Uusiseelantilainen seniori saa tanssin päätteeksi halauksen ja poskisuudelman. Vanhemman naisen ilme on yhtä hymyä. Bieberin fanit ovat ihmetelleet, kuka videoilla esiintyvä mysteerinainen on. Vanhus saa joka tapauksessa kohtelua, josta miljoonat teinitytöt vain unelmoivat.

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on