Miljardin dollarin risteilylaiva sopii kalliiseen makuun

Lifestyle Lux Matkailu · Terhi Piiroinen

Celebrity Cruises laivavarustamo on esitellyt uuden luksusluokan risteilyaluksensa, jonka valmistaminen maksaa miljardi dollaria. Hulppeassa laivassa on eri kerrosten välillä kulkeva ravintola, uima-altailla varustetut hytit ja aikuisten huvittelukeskus.

Helsingistä Tukholmaan matkaavat risteilyalukset kalpenevat todenteolla Celebrity Cruisesin uusimman hankkeen edessä. Yhtiö tuo ensi vuonna Karibian vesille uskomattoman luksusaluksen, joka on valmistettu kalliilla maulla. Alus on tarkoitettu erityisesti aikuisten huvittelupaikaksi.

Laivan hyteissä on suuret ja avattavat ikkunat. Tarjolla on myös villa-tason hyttejä, joiden varusteluihin kuuluu oma uima-allas. Lisäksi laivalla hyödynnetään uusinta teknologiaa, sillä matkustajat pystyvät kontrolloimaan tilauksiaan ja huoneenkulkua matkapuhelimiensa avulla. Laiva lähtee neitsytmatkalleen Floridan Fort Lauderdalesta 16. joulukuuta 2018, Bloomberg uutisoi.