Ravihevonen unohti olevansa eläkkeellä – antoi miehelle kunnolla kyytiä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Shamrock-niminen hevonen on toiminut pitkän ajan ravihevosena ja näin ollen se on tottunut kilpailemaan ja juoksemaan lujaa ratsastajansa kanssa. Shamrock on ollut eläkkeellä jo jonkin aikaa, mutta välillä lenkkipoluilla se pääsee kuitenkin hevoselta unohtumaan.

Nick Bull on julkaissut YouTube-videon, jonka hänen kypärässään ollut kamera tallensi eräältä lenkiltä. Shamrock alkoi yllättäin eläytymään hiekkatiellä aivan kuin se olisi ollut ravikisoissa. Hevonen kiihdytti vauhtia minkä pystyi ja mies teki täyden työn yrittäessään pysyä hevosen selässä.

Bull ei ole kokenut kilparatsastaja, minkä vuoksi Shamrockin meno oli välillä miehelle liian hurjaa. Videolla kuullaan miten mies huutaa hevosen selässä ja pyytää sitä hidastamaan, mutta Shamrock ei ota käskyjä kuuleviin korviinsa vaan koventaa vain juoksuaan. Lopulta mies horjahtaa hevosen selästä maahan, mutta onneksi mies ei loukkaantunut pudotessaan.