Twin Peaks palaa pian ruutuihin – tältä tähdet näyttävät nykyään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

David Lynchin luoma Twin Peaks -sarja lukeutui 1990-luvun suurimpiin ilmiöihin televisiossa. Nyt sarja on palaamassa ruutuihin Showtime-kanavalla Yhdysvalloissa esitettävien uusien jaksojen voimin.

Twin Peaksin tähdet nähdään poseeraamassa Entertainment Weekly -lehden tuoreen numeron kannessa. Kansikuvan kolmessa versiossa saadaan esimakua siitä, miltä esimerkiksi Kyle MacLachlanin, Sherilyn Fennin ja Sheryl Leen näyttelemät hahmot näyttävät nykyään.

Kulttisarjan tulevissa jaksoissa tullaan näkemään myös uusia kasvoja, kuten Laura Dern, Naomi Watts ja Jennifer Jason Leigh. Toistaiseksi heidän esittämistä hahmoista ei ole kuitenkaan paljastettu tietoja tai kuvia. Sarjan tekijät ovat muutenkin olleet erittäin vaitonaisia uuden kauden yksityiskohdista.

Twin Peaksin uudet jaksot alkavat Yhdysvalloissa sunnuntaina 21. toukokuuta. Toistaiseksi on epäselvää, millä kanavalla tai missä suoratoistopalvelussa ja kuinka pitkällä viiveellä uudet jaksot tullaan esittämään Suomessa.

 

Entertainment Weekly
Entertainment Weekly
Entertainment Weekly