Perheriita autokaistalla – tytär hakkasi äitinsä juustohampurilaisella

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Amerikkalinen Indianapolisin poliisivoimat etsivät parhaillaan 39-vuotiasta naista, joka pahoinpiteli 60-vuotiaan äitinsä juustohampurilaisella. Kaksikolle oli tullut sanomista asuinjärjestelyistä McDonald’sin autokaistalla.

Äiti oli sanonut lähes nelikymppiselle tyttärelleen, että hänen olisi aika muuttaa pois kotoa. Kuusikymppinen nainen oli ajamassa tytärtään uuteen osoitteeseen, mutta he eivät päässeet yksimielisyyteen tulevasta asuinpaikasta. He pysähtyivät pikaruokalan luukulle ostamaan syömistä ja parkkeerasivat autonsa.

Yhtäkkiä tytär sai suunnattoman raivokohtauksen ja huusi äidilleen toivovansa hänen kuolemaa. Sen jälkeen tytär haukkasi palan juustohampurilaisestaan ja hieroi äitinsä naamaa aterian lopulla. Sen jälkeen tytär poistui autosta ja on ollut karkuteillä. Äiti toimitettiin sairaalaan turvonneiden kasvojen takia. Hän oli yltä päältä suolakurkkujen, ketsupin ja sinapin peitossa, IndyStar uutisoi.