Abigail Ratchford iltabileisiin bikineissä – näin Miamissa juhlitaan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Los Angelesista kotoisin oleva Abigail Ratchford on nousevaa uraa tekevä mallitulokas, jota on kutsuttu mediassa myös Kate Uptonin haastajaksi. Sports Illustrated -tähden tavoin myös Ratchford tunnetaan poikkeuksellisen näyttävistä muodoistaan. Nyt ne on ikuistettu poikkeuksellisessa tilanteessa.

Abigail Ratchford kuvattiin viikonloppuna Miamissa sijaitsevassa Fountainbleau-hotellissa, jossa oli käynnissä massiivinen poliisioperaatio paossa olevan asemiehen takia. Mies löytyi, ja Ratchford pääsi lähtemään hotellista kaupungille niukassa asussa. Kuvissa hänet nähdään saapumassa DJ Diplon iltabileisiin Miamin Ultra Weekendissä.

Mallina työskennellyt Abigail Ratchford on saavuttanut valtavan suosion sosiaalisessa mediassa. Aikaisemmin nainen on poseerannut muun muassa The Smoking Jacket and Sports Illustrated -verkkosivustoilla. Hän nousi otsikoihin myös esiinnyttyään alasti 138 Waterin valtavassa mainoskuvassa Lost Angelesin legendaarisella Sunset Boulevardilla.

Splash
Splash
Splash
Splash