Ashley Graham keikistelee ylväästi bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nykyään muotilehtien palstoilla ja mainoksissa nähdään yhä enemmän pluskokoisia malleja. Yksi suosituimmista pluskokoisista malleista on kaunis Ashley Graham, joka on taistellut tiensä huippumallien riveihin ja työskentelee nykyään mallina tauotta.

Eilen Ashley kuvattiin rannalla, jossa hän nautiskeli aurinkoisesta päivästä bikineissä. Plus-kokoinen malli asteli ylväästi ja osasi kantaa itsensä todella upeasti. Hän onkin nykyisin roolimalli miljoonille naisille.

28-vuotias Ashley Graham teki äskettäin muotimaailman historiaa pääsemällä mukaan Michael Korsin muotinäytökseen, jossa ei ole ennen häntä nähty yhtäkään pluskokoista mallia. Malli on poseerannut taannoin myös rohkeissa Baywatch-henkisissä kuvauksissa punainen seksikäs uimapuku yllään.

Splash
Splash
Splash
Splash