Jennifer Lopez eli kaksi vuotta yhdellä pizzaslicella päivässä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Bronxista kotoisin oleva 47-vuotias Jennifer Lopez tähdittää pian omaa World of Dance -televisio-ohjelmaa. Nainen on aloittanut uransa taustatanssijana, mutta alku ei ollut hänellekään helppo. Lopez asui tanssistudiossa ja eli päivittäin yhdellä pitsapalalla.

NBC-televisiokanavan lehdistötilaisuudessa esiintynyt Jennifer Lopez on nykyään ympäri maailmaa tunnettu laulajatar. Hän aloitti uransa aikoinaan vastoin vanhempiensa tahtoa rahoittaen itse omat tanssi- ja laulutunnit. Lopez kertoo lehdistötilaisuudessa, että eli kaksi vuotta syöden päivässä ainoastaan yhden pizzaslicen, eli pitsaviipaleen.

Jennifer Lopez on mukana toukokuussa Yhdysvalloissa alkavassa World of Dance -ohjelmaformaatissa. Tanssikilpailussa haetaan seuraavaa tanssin supertähteä. Voittaja saa miljoona dollaria.

Work mode… #GUCCI

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on