Kaksoset pantiin nukkumaan – sitten alkoi tapahtua kummia!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty monia huvittavia tapauksia, joissa nähdään miten vaikeaa lasten nukkumaan laittaminen välillä voi olla. Varsinkin lähellä samaa ikää olevat sisarukset ja kaksoset keksivät usein suljettujen ovien takana hauskempaa tekemistä kuin nukkuminen.

Nyt videolla nähdään kaksosten huoneeseen asennetun kameran tallentama tilanne siitä kun isä yritti saada lapsia nukkumaan. Isä yrittää videolla saada unten maille kaksosia, joilla on kuitenkin aivan muunlaiset leikit mielessä heti isän poistuttua huoneesta.

Kun kaksoset ovat jääneet kahden, ne ovat heti nousseet pinnasängyistään pois. Kaksoset nousivat sohvalle rupattelemaan keskenään, ja jossain vaiheessa jutustelua ne päättivät myös rakentaa yhdessä tyynyvuoren. Isän ollessa poissa huoneesta taaperot keksivät koota ison kasan tyynyjä keskelle huonetta keräämällä kaikki huoneesta löydetyt pehmusteet yhteen kasaan.