Satavuotiaat paljastivat parhaat kauneusvinkkinsä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nuorten ihmisten on hyvä välillä kuunnella vanhempia, koska vanhusten elämänkokemuksesta ja heidän kertomista tarinoistaan nuoret voivat oppia paljon. Nyt yli satavuotiaat naiset istahtivat kameran eteen ja kertoivat Allure-sivustolle mitä kauneus heille tarkoittaa.

101 ja 104 -vuotiaat naiset kertoivat kameralle mitä he ovat elämänsä aikana oppineet kauneudesta. Naisten kauneusrutiiniin kuuluu ensimmäisenä kasvojen peseminen. Välillä he haluavat käyttää muutaman minuutin oman ulkonäkönsä ehostamiseen, mutta toisinaan he antavat hiustensa olla vain niin kuin ne haluavat olla.

Betty-niminen vanhus neuvoo, että voiteet ja ihoöljyt kannattaa aina levittää liikkeillä, jotka menevät ylös päin, koska kasvoja ei tule ikinä vetää tai hieroa alaspäin. Hän myös neuvoo käyttämään kasvojen iholla päivettäviä voiteita, mutta ei koskaan ruskettamaan kasvojen ihoa, koska jokaiselle meille on annettu vain yhdet kasvot.