Selena Gomez paljastavassa haastattelussa – fanien unelma!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vogue-lehti on tehnyt YouTube-kanavalleen videosarjan, josta on hetkessä tullut hyvin suosittu. 73 Questions -sarjassa tunnetut näyttelijät, laulajat ja mallikaunottaret avaavat kotinsa oven toimittajalle, joka esittää heille nopeasti kiperiä kysymyksiä.

Tällä kerralla piinapenkkiin joutui laulaja Selena Gomez, joka vastasi toimittajan esittämään 73 kysymykseen. Fanit ovat olleet innoissaan Gomezin osallistumisesta videosarjaan, koska nainen ei enää nykyään jaa niin paljon elämänsä pieniä yksityiskohtia sosiaalisen median kautta faneille kuin hän aiemmin teki.

Selena Gomez kertoi, että hän haluaisi oppia puhumaan uusia kieliä. Hän kuvaili itseään kolmella sanalla, jotka olivat lojaali, kiltti ja antelias. Nainen myös paljasti haastattelun aikana, että hän vihaa kasvisten syömistä eikä voisi ikinä saada tarpeekseen suklaakakuista.