5 vinkkiä villimpään seksiin – peitto heilumaan rohkeammalla otteella

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Olipa kyseessä uusi suhde tai vuosikymmeniä kestänyt avioliitto, kannattaa seksielämään ja sen hyvinvointiin panostaa. Seksi voi olla hellää hyväilyä tai repäisevää raakanaintia. Pääasia on, että se tyydyttää molemmat osapuolet.

Mikäli seksielämäänsä kaipaa vaihtelua, kannattaa kokeilla viittä herkullista vinkkiä. Seksiterapeutti Lori Beth jakaa nyt YourTango-julkaisussa yksinkertaisia keinoja pariskuntien petipuuhien parantamista varten. Pääasia on, että osaa heittäytyä tunnelmaan ja rakastella estoitta.

Roolipelit saattavat kuulostaa naisten eroottisten pokkareiden pelleilyiltä, mutta seksielämään voi saada helposti uudenlaista ulottuvuutta tekeytymällä fantasioidensa henkilöksi. Roolin takaa saattaa olla helpompi toteuttaa hurjimpiakin unelmia.

Kumppanin kanssa voi kokeilla uusia asioita, kuten aikuisviihteen katselemista tai öljyisen kokovartalohieronnan antamista. Uudenlaiset kokemukset saattavat parantaa seksielämää pysyvästi tulevaisuutta ajatellen. Kaksikko voi myös varata matkan, jonka pääasiallinen tarkoitus on seksin harrastaminen ja siihen liittyvien aihealueiden parissa puuhasteleminen.

Seksikirjat ovat oiva keino uusien ideoiden saavuttamiseen ja lukkojen avaamiseen. Jokainen voi tietysti kirjoittaa myös omat fantasiansa paperille tai seksinovellin muotoon. Pariskunnat voivat myös kuvata toisiaan erottisessa mielessä. Lisäksi kannattaa käydä seksikaupassa ostamassa tuhmia alusvaatteita ja aikuisten leluja.