Donald Trump golfaa veronmaksajien rahoilla – haukkui Obaman samasta syystä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on ollut virassaan nyt yhdeksän viikon ajan. Miljardööri teki mahtipontisia lupauksia vaalien alla muun muassa siitä, että hän tulisi työskentelemään ahkerasti amerikkalaisten puolesta. Nyt presidentti on nähty 12. kertaa golfaamassa veronmaksajien rahoilla.

Republikaanien riveistä voittoon noussut presidentti Doland Trump arvosteli vuonna 2014 kovasanaisesti silloisen presidentin Barack Obaman golfaamista. Yhdysvaltain valtionpäämiehen ja hallituksen johtajan urheiluharrastus kustannetaan nimittäin verovaroilla. Tällöin Trump lupasi, että hän itse tulisi viihtymään enemmän Valkoisessa talossa kuin viheriöillä.

NBC Newsin päätoimittaja Bradd Jaffy on julkaissut surkuhupaisan twiitin siitä, että nyt Donald Trump on nähty 12. kertaa golfaamassa sen jälkeen, kun hän astui presidentin virkaansa. Mies on ollut valtionpäämiehenä yhdeksän viikkoa. Trumpin taustajoukoista vakuutellaan, että golfaamisen parissa on tehty tärkeitä sopimuksia ja tapaamisia, Huffington Post uutisoi.