JVG järjestää synttäribileet Hartwall Arenalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Valtavasta suosiosta nauttivat JVG:n jäsenet Jare Brand ja Ville Galle täyttävät molemmat tänä vuonna 30 vuotta. Syntymäpäiviensä kunniaksi yhtye esiintyy Hartwall Arenalla lauantaina 30. syyskuuta.

Hartwall Arenalla kuullaan melkoinen hittikavalkadi, sillä JVG tunnetaan esimerkiksi hiteistään Hehkuu, Tarkenee, Paluu Tulevaisuuteen, Etenee, Huominen on huomenna, Tuulisii ja Voitolla yöhön. Yhtye palkittiin tämän vuoden Emma-gaalassa peräti kolmella patsaalla, jotka olivat Vuoden yhtye, Vuoden hiphop ja Vuoden striimatuin kappale.

Yhtye on voittanut uransa aikana peräti kahdeksan Emmaa. JVG julkaisi helmikuussa Sitä säät mitä tilaat feat. Ellinoora -kappaleen, joka nousi suoraan Spotifyn ykkössijalle, ja on parhaillaan radioiden soitetuimpien kappaleiden listalla sijalla 12. JVG myi loppuun viime vuoden toukokuussa Hartwall Arenalla järjestetyn konsertin, jonka perään julkistettiin heti toinen konsertti.