Lapset kuuntelivat Nirvanaa – tällaisen tuomion antoivat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monilla lapsilla on lahjomaton mielipide sen suhteen mistä he pitävät ja mistä eivät. Juuri sen vuoksi heitä onkin hyvä pitää tietyissä asioissa makutuomareina koska aikuiset voivat olla varmoja siitä, että totuus kuullaan aina lasten suusta. Tällä kerralla lapset pääsivät kuuntelemaan yhtä koko 90-luvun ikonisimmista yhtyeistä.

Fine Brothers Entertainment pitää YouTube-kanavallaan todella suosittua Kids React -sarjaa, jossa nähdään miten lapset reagoivat eri asioihin. Uudella videolla lasten tehtäväksi on annettu reagoida musiikkiin, joka on tällä kerralla melankolisista rokkikappaleista tunnetun Nirvanan tuotantoa.

Lapset kuuntelevat yhtyeeltä muun muassa suositut kappaleet Come As You Are, In Bloom, Lithium ja Heart Shaped Box. Lapset pitivät useimmista kappaleista ja kertoivat, että he pystyvät hyvin ymmärtämään minkä vuoksi Nirvana oli aikoinaan niin suosittu.