McDonald’sin vanhin myyjä 94-vuotias – työskennellyt Mäkkärissä jo 44 vuotta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pikaruokalat mielletään nuorempien ihmisten työpaikoiksi, joissa haetaan työkokemusta ja tuloja tulevaisuuden varalle. Yhdysvaltojen Indianassa asuu 94-vuotias Loraine Maurer on työskennellyt McDonald’sin palkkalistoilla 44 vuotta.

Vuodesta 1973 McDonald’sissa pikaruokalan työntekijänä elantonsa tienannut Loraine Maurer on neljän lapsen äiti. Hän on paikallisen hampurilaisravintolan suosikkimyyjä, joka palvelee asiakkaitaan suurella intohimolla. Hänellä ei ole ainakaan vielä ajatuksia eläkkeelle siirtymisestä.

Big Mac -veteraani kertoo People-lehdelle nauttivansa joka päivä työpaikkansa antimia lounaaksi. Kalahampurilainen on naisen suosikkiannos. Vain muutaman kerran sairauslomalla työstään ollut nainen on saanut työntantajaltaan erityiskohtelua: McDonald’s on toimittanut ateriat silloin hänen kotiovelleen.

94-year-old Loraine Maurer has been working at McDonald’s for 44 years and has no plans of retiring anytime soon.