Nainen ajoi kolarin – syytti isojalkaa onnettomuudesta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Pohjois-Idahossa asuva nainen oli ajanut kolarin peuran kanssa. Viisikymppinen kuljettaja väitti poliiseille, että kolari oli isojalan syytä. Nainen oli nimittäin nähnyt sellaisen tien pientareella.

Moscow-Pullman Daily News uutisoi erikoisesta liikenneonnettomuudesta, joka tapahtui moottoritiellä Idahossa. Nainen oli nähnyt tien vieressä isojalan peuraa jahtaamassa. Kun hän oli vilkaissut tilannetta uudestaan peruutuspeilistä, oli peura äkillisesti juossut hänen autonsa alle.

Isojalkaa ei näkynyt enää poliisien saapuessa paikalle. Tarinoiden mukaan isojalka, eli Bigfoot asuu amerikkalaisten takametsissä. Isojalasta ei ole saatu pitäviä todisteita todellisiksi väitettyjen jalanjälkien ja rakeisten videoiden tai valokuvien lisäksi.