Orgasmit hyväksi parisuhteelle – voiko vibraattori syrjäyttää kumppanin?

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Jotkut naiset eivät myönnä masturboivansa. Omatoimisella rakkaudella on kuitenkin paljon erinomaisia vaikutuksia terveyteen ja mielialaan liittyen. Naiset saattavat hyödyntää seksivälineitä masturboimisessa, mutta voiko vibraattorin käyttämiseen jäädä koukkuun?

Chrystal Bougon on kirjoittanut YourTango julkaisuun kantaaottavan artikkelin naisten vibraattorien käytöstä. Seksilelujen pääasiallisin tehtävä on juurikin mielihyvän ja nautinnon tuottaminen. Osa miehistä saattaa olla kateellisia esimerkiksi vibraattoreja käyttäville naisilleen.

Todellisuudessa tutkimukset ovat osoittaneet itsetyydytystä ahkerasti harrastavien naisten olevan tyytyväisempiä seksielämäänsä. He myös nauttivat enemmän seksistä ja saavat runsaammin orgasmeja. Toisin sanoen naisten vibraattorin käyttämisestä on hyötyä myös parisuhteessa.

Seksileluilla ei pysty korvaamaan elävää ihmistä. Vibraattori ei valmista illallista, se ei halaile tai kuiskaile korvaan kauniita sanoja. Orgasmin tuottavia seksivälineitä voi hyödyntää myös kumppanin kanssa. Jos masturboiminen pysyy luonnollisena osana elämää, ei siitä varmasti ole kenellekään haittaa. Nauttikaa hyvät naiset orgasmeista yhdessä ja erikseen joko vibraattorilla tai ilman!