Poika ruokki eläinsafarilla laamaa – sitten kävi huonosti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eläinsafarien läpi autolla ajaminen on mukavaa koko perheen puuhaa, josta myös lapset nauttivat saadessaan katsella villieläimiä ja petoja poikkeuksellisen läheltä. Nyt eräs poika pääsi kuitenkin niin lähelle laamaa, että häneltä pääsi paniikinomainen itku.

Videolla nähdään miten perhe on eläinsafariajelulla pysähtynyt tervehtimään ja ruokkimaan laamoja. Laamat ovat ilmeisesti tottuneet siihen, että ne saavat autoista ruokaa, koska ne ovat lähestyneet heti autoa. Lapset ovat saaneet käsiinsä pienet ämpärit, joista he antavat eläimille ruokaa.

Toinen pojista ruokkii laamaa tyynen rauhallisesti, mutta toinen pojista huomaakin hyvin nopeasti, että hän ei pidäkään laaman ruokkimisesta. Isä ei voi kuin nauraa vieressä, kun poika itkee laaman syödessä hänen pitelemästä ämpäristään ruokaa. Toivottavasti tästä ei kuitenkaan jäänyt pojalle pidempiaikaiset traumat.