Shokkieron syy paljastui – Mel B:n exä hakkasi lemmikkikoiran!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Spice Girls -tyttöbändistä ja America’s Got Talent tuomaristopaneelista tunnetuksi tullut laulajatar Mel B haki äskettäin avioeroa aviomiehestään Stephen Belafontesta. Tällöin huhuttiin, että miehen väkivaltaisuus olisi ollut syynä erilleen muuttamisessa. Väite pitää paikkaansa.

Stephen Belafonten veli Jeremiah Stansbury on paljastanut, että pariskunnan eroon liittyy runsaasti sotkuisia asianhaaroja vuosien takaa. Belafonte on nähty läheisissä tunnelmissa vieraan naisen kanssa, hän oli hakannut Mel B:n koiraa, flirttaillut perheen lastenhoitajan kanssa ja säilyttänyt asetta kotona, The Sun uutisoi.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta kun Stephen Belafonte satuttaa koiraa. Hän löi Mel B:n labradorinnoutajaa ensimmäisen kerran jo vuonna 2008. Mel B ja Belafonte olivat naimisissa kymmenen vuotta. Laulajattarella on ennestään kaksi lasta, mutta Belafonten kanssa hänellä on vielä yksi yhteinen viisivuotias tytär Madison.