Teinityttö kiinni myymälävarkaudesta – saaliina seksivälineitä ja alusvaatteita

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Etelä-Karolinassa on pidätetty 18-vuotias nuori, joka oli valmistautumassa mitä ilmeisemmin eroottiseen illanviettoon. Hänellä ei kuitenkaan ollut rahaa fantasioidensa toteuttamiseen, joten neitokainen oli päättänyt varastaa seksi-illan rekvisiitan.

The Smoking Gun on julkaissut poliisiraportin, jonka mukaan Karla Farmer -niminen myymälävaras oli anastanut ison kasan seksivälineitä. Nuori nainen oli varastanut ostoskeskuksesta Rock Hard -nimistä erektiovoidetta ja Deep Throat -suihketta. Hän oli palannut myöhemmin samaan liikkeeseen varastamaan käsirautoja, ja jäi lopulta kiinni.

Teini yritti paeta vartijoilta, joten hänet jouduttiin panemaan käsirautoihin. Poliisit löysivät nuoren naisen hallusta myös kaksi Victoria’s Secretistä varastettua alusvaatesettiä. Karla Farmerin eroottinen ilta vaihtui putkareissuun.

SPARTANBURG COUNTY SHERIFF’S OFFICE