Anoppi koki kauhupelin virtuaalitodellisuudessa – hauska tilanne taltioitiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on paljon hauskoja videoita tilanteista, joissa lapset ovat kuvanneet pahaa aavistamattomia vanhempiaan tai isovanhempiaan, jotka ovat päässeet ensimmäistä kertaa kokeilemaan virtuaalitodellisuuslaseja.

Nyt eräs anoppi sai päähänsä virtuaalitodellisuuslasit, jotka veivät hänet heti oman olohuoneen rauhasta paljon jännittävämmän ja pelottavamman maailman keskelle. Nainen laitettiin kokemaan kauhupeli vrtuaalitodellisuudessa, joka näyttää saaneen anopin todella pelokkaaksi.

Videolla anoppi kauhistelee kaikkea virtuaalitodellisuuslasien avulla näkemäänsä. Nainen istuu sohvalla ja pyörittelee kauhuissaan päätään yrittäessään kertoa pelin hahmoille kaikki mitä ei kannata tehdä. Sivusta seuraajia tilanne tietenkin vain huvittaa.