Chantel Jeffriesin bikinit eivät liikoja peittäneet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Justin Bieberin kanssa aikoinaan seurustellut ja samalla ongelmiin virkavallan kanssa joutunut mallikaunotar Chantel Jeffries on sittemmin onnistunut rakentamaan oman uran ilman tunnettua ex-poikaystäväänsä. Viime aikoina Jeffries on alkanut paistatella yhä useammin julkisuudessa.

Eilen Chantel nautiskeli Miamissa rantapäivästä Ulta-musiikkitapahtuman merkeissä. Hän nimittäin rentoutui ennen illan keikkoja rannalla, jossa hän kävi pulahtamassa myös meressä mustissa bikineissä.

Chantel Jeffries pidätettiin aikoinaan 19-vuotiaana useita kertoja kotikaupungissaan Pohjois-Carolinan Jacksonvillessä. Siellä hän pääsi poseeraamaan paparazzien ja muotikuvaajien sijaan poliisin kuvaajalle. Suhde Justin Bieberiin teki hänestä kuitenkin pikkujulkkiksen.

Splash
Splash
Splash