Etkö herää herätyskelloon? Uusi sovellus saa sinut heräämään

Digi Lifestyle · Tim Isokivi

Monilla on tapana torkuttaa herätyskelloaan useaan otteeseen ennen kuin he pystyvät nousemaan ylös sängystä aamulla. Pahimmillaan tämä johtaa siihen, että kouluun tai töihin lähtö venähtää viime tippaan.

Android ja iOS -laitteille saatava sovellus lupaa herättää käyttäjän kertaheitolla ylös. I Can’t Wake Up -sovelluksessa ei ole perinteistä torkutusominaisuutta, vaan se pakottaa käyttäjän suorittamaan erilaisia älytehtäviä jotta herätyskellon ääni loppuisi.

Herätyskellon ääni soi vaimealla niin kauan, kun herääjä työskentelee keskittymis- ja päättelytehtävien parissa. Mikäli hän kuitenkin lopettaa pelaamisen, herätsyäänen voimakkuus kasvaa. Käyttäjä voi valita, kuinka monta tehtävää hänen täytyy suorittaa ennen kuin hälytys viimein päättyy.