Koira pelasti kolibrin hengen – nyt ne ovat ylimpiä ystäviä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kolibri on hyvin pienikokoinen lintu, joita ei kovin usein näe luonnossa. Viime vuonna adoptiokoira Rex kuitenkin huomasi maassa liikkumattomana makaavan linnun, jota sen isäntä Ed Gernon ryhtyi tarkastelemaan lähemmin. Hän oletti muurahaisten peitossa olevan linnun olevan jo kuollut, mutta oli väärässä.

Gernon ja Rex veivät linnun kotiinsa, jossa se alkoi yllättäen hiljalleen toipua. Nyt, vuosi myöhemmin, lintu asuu edelleen miehen ja koiran kodissa ja on koiran ystävä. CBS Los Angelesin uutisraportin mukaan isäntä syöttää linnulle sokerilientä aamusta iltaan vartin välein.

Asunnossa elämä on nykyisin erikoisen näköistä, kun pienenpieni kolibri lentää ympäriinsä ja käy esimerkiksi kylpemässä koiran juomakupissa. Rex-koira kiinnostaa lintua kovasti, ja se lentääkin usein aivan koiran ympärillä. Isännän mukaan lintu yrittää myös leikkiä koiran kanssa. Ensin Ed pelasti siis koiran, joka puolestaan pelasti linnun. Nyt he kaikki elävät yhdessä.