Lentoyhtiö ei päästänyt tyttöjä koneeseen legginseissä – someraivo repesi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Legginsit ovat viime vuosien kiistellyin vaatekappale, sillä monien mielestä ne ovat alushousut, jota ei pitäisi lainkaan pukea jalkaan ilman muita alaosaa peittäviä vaatekappaleita. Toiset taas ovat tyytyväisiä legginsien mukavuuteen. Nyt United Airlines -lentoyhtiö on tehnyt oman valintansa.

United eväsi nimittäin Denverin lentokentällä pääsyn lennolleen kolmelta tytöltä, joista nuorin oli vasta kymmenvuotias. Minneapolisiin matkalla olleilla tytöillä oli jalassaan harmaat legginsit, jotka olivat lentoyhtiön mukaan liian paljastavia.

Samaan aikaan koneeseen asteli kuitenkin miehiä pienet shortsit jalassaan. Muut matkustajat kertoivat tapauksesta heti tuoreeltaan Twitterissä, jossa tapauksesta syntyi kohu. Myös monet julkkikset osallistuivat somekeskusteluun vilkkaasti.

Lentoyhtiö kertoi sittemmin, että syynä oli ollut tyttöjen status lennolla. He olivat nimittäin henkilökunnan edustajan vieraina, ja silloin lentoyhtiö voi sen itsensä mukaan määrätä matkustajia pukeutumaan yhtiön vaatimusten mukaisesti. Yhtiö kertoi antaneensa lentokenttien virkailijoille päätösvallan sopivasta pukeutumisesta päättämiseen. Tytöt pääsivät lennolle puettuaan lisää vaatteita ylleen.