Hupsista! Pomo lähetti rajun viestin työntekijälleen – oli tarkoitettu vaimolle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Netissä leviää parhaillaan viraalina kuvakaappaus viestikeskustelusta, jossa vastaanottaja oli valikoitunut vahingossa vääräksi. Tekstiviestin lähettäjänä oli vastaanottajan oma pomo, joten keskustelusta muodostui vähintäänkin kiusallinen.

– Teet minut ihan v*tun vihaiseksi, enemmän kuin kukaan koskaan. Pilaat periaatteessa elämäni, luki viestissä.

Viesti oli tarkoitettu toimitusjohtajan vaimolle. Vastaanottaja Hamza Hendrix oli säikähtänyt viestiä melkoisesti ja kysyi pomoltaan syytä moiseen sanailuun. Johtaja ymmärsi nopeasti virheensä ja selitti, että hänellä oli ongelmia vaimon kanssa. Ymmärtäväinen alamainen peesasi pomoaan ja vakuutteli, että vaikka hänellä ei olekaan omaa vaimoa, saattaisi sekin olla samanlainen kanttura.