Sampo Kaulaselta odottamaton paljastus: ”Vaikka Suomen parhaat rinteet…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituin kyläkauppias Sampo Kaulanen pyörittää Ylläksen liepeillä Äkäslompolossa sijaitsevaa Jounin Kauppaa. Moni Etelä-Suomessa asuva voisi kuvitella, että aivan rinteiden juurella asuva kauppias nauttisi rinteistä sukset jalassa usein ja antaumuksella. Niin ei kuitenkaan ole.

Parhaillaan realitysarjaansa kuvaava Sampo Kaulanen paljasti nimittäin somepäivityksessään, että ei harrasta aktiivisesti laskettelua.

– Hieno päivä tehä realityä! Pääsi mäkeenkin taas parin vuoden tauon jälkeen. Okei.. mattohissillä mutta kuitenkin! Muistakaahan seurata sitten ko tullee telkusta?! On muuten hauska et vaikka Suomen parhaat rinteet ja ladut vieressä niin ei tuon useammin tule käytyä, Kaulanen kirjoitti.