8-vuotiaasta tehdään julkkista – teiniäidin tyttärelle oma realitysarja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

MTV-televisiokanavan realityohjelmasta julkisuuteen singahtanut Farrah Abraham on leimattu usein julkkistyrkyksi, joka on kokeillut uraa aikuisviihdetähtenä ja laulajana. Soppaan on joutunut mukaan hänen kahdeksanvuotias Sophia-tytär. Nyt lapsi on saamassa oman nettitelevisiosarjan.

InTouch-lehti kertoo Sophia Abrahamin tähdittävän pian alkavaa Sophia Says -nimistä realityohjelmaa, jota esitetään netissä. Sarjan kuvaukset ovat jo alkaneet. Oma nimikkosarja on luonnollista jatkumoa julkkisäidin tyttärelle, joka on ollut mukana avaamassa omaa lasten putiikkia ja tähdittänyt ahkerasti sosiaalisen median tilejään.

Sarjassa on mukana myös Sophian minihevonen nimeltään Strarburst. Intensiivisesti tuotannossa mukana oleva 25-vuotias Farrah Abraham on kehaissut olevansa ylpeä äiti. Abraham ei ole ensimmäinen MTV:n teiniäiti, jonka lapsille on tehty oma televisiosarja. Maci Bookoutin Bentley-niminen poika esiintyy omassa Bentley’s Home Videos -nimisessä sajassa.

@sophialabraham #webseries #proudmom #youtube @mtv @fullscreen

A post shared by Farrah Abraham (@farrah__abraham) on

#MTV Webseries @sophialabraham NEXT STOP @frocofreshfrozencoba ??????

A post shared by Farrah Abraham (@farrah__abraham) on

#behindthescenes #mtv #webseries #starburst ??? @sophialabraham … ??? The Cutest !!!!

A post shared by Farrah Abraham (@farrah__abraham) on

Golf Cart Day! Baby Boss Drove to her store @sophialaurentchildrensboutique @sophialabraham #webseriesspecial #mtv #teenmom

A post shared by Farrah Abraham (@farrah__abraham) on