Nopeasti parempaan kuntoon? Muista nämä kolme asiaa

Fitness Lifestyle · Terhi Piiroinen

Business Insider -lehden hyvinvointiasiantuntija Shawn Arent on nyt paljastanut, mitkä kolme asiaa nousevat tärkeimpään asemaan, jos ihmisen on päästävä mahdollisimman pian hyvään kuntoon. Vaikka oikoteitä ei ole, edistää muutama perusasia parempaan kuntoon pääsemistä.

Rutgersin yliopistossa ihmisen terveyteen ja suoritukseen erikoistunut professori Shawn Arent tietää, että oikeanlaisella elämäntavalla voi saavuttaa vartaloonsa näkyviä muutoksia jo kuukaudessa. Hän painottaa, että yksikään vartalo ei muutu timmiksi yhdessä yössä, vaan kyseessä on aikaa ja vaivaa vaativa prosessi.

Jos haluaa päästä nopeasti parempaan kuntoon, kannattaa startti aloittaa ruokavalion muokkaamisesta. Prosessoidut ruoat tulee korvata ravintorikkailla tuotteilla, joissa on paljon proteiinia. Kun ruokavalio on kohdillaan, voi ihminen tuntea myös pakollisen kuntoilun miellyttävämpänä. Ilman liikuntaa saa harvoin pysyviä tuloksia aikaiseksi. Kuntoilun ja proteiinipitoisen ruokavalion lisäksi professori Arent peräänkuuluttaa tarpeeksi pitkiä yöunia.

https://www.facebook.com/techinsider/videos/692283687636657/