Äiti yritti pukea kolmosia ja taaperoa – huikea urakka videolle!

Koti & Asuminen Lifestyle Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin videosta, jolla kolmosten ja taaperon isä yritti pukea yöpukuja koko nelikolle samanaikaisesti. Operaatio oli helpommin sanottu kuin tehty, sillä neljän lapsen kanssa siitä ei ollut tulla mitään. Lopulta isä kuitenkin onnistui. Nyt saman perheen äiti esittelee omat kykynsä.

Neljän pienen lapsen kanssa eläminen tuo usein haasteita arkeen, sillä neljä jalkaparia vie arkipäivässä selviytymisen aivan uudelle asteelle.

Edellä mainittu isän video on saanut YouTubessa jo lähes kaksi miljoonaa katselukertaa, mutta nyt nähtävällä äidin vastaavalla on jo yli viisi miljoonaa katselukertaa. Pienokaiset näyttävät tekevän kaikkensa, että äiti ei selviäisi urakasta ainakaan liian nopeasti.