Seiska: Axl Smith videokuvaa nyt ammatikseen!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seksivideoita kotonaan seksikumppaneiltaan salaa kuvannut artisti-juontaja Axl Smith on löytänyt uusia töitä. Seiska kertoo tänään, että Smith on ryhtynyt videokuvaajaksi. Hän käyttää siis nykyisin kameraa ihan luvan kanssa ja laillisesti. Myös hänen verkkosivuillaan kerrotaan uudesta aluevaltauksesta.

– Artist & DJ, Videographer, Creative Director and Philanthropist, Axl Smith listaa ammattejaan.

Smith nousi valtaisan kohun keskiöön, kun taannoin paljastui, että hän oli videokuvannut salaa seksiaktejaan kymmenien naisten kanssa. Naiset eivät olleet tietoisia siitä, että heitä kuvataan ja että Smith tallentaa videot. Tapaus paljastui, kun eräs seksikumppaneista löysi Smithin kotoa seksivideoita sisältävän muistitikun ja vei sen poliisille.

Seiskan mukaan Axl Smith vaikuttaa nykyisin Lontoossa, jonne hän muutti viime keväänä seksivideoista syntyneen kohun myötä. Lehden lukija oli tunnistanut Smithin paikallisella klubilla kuvaamassa artistin keikkaa.

Suomessa nousi taannoin valtaisa kohu Kasmirin yhtyeen niin sanotusta Haippirinki-viestiryhmästä, jossa levitettiin ja kommentoitiin lehtitietojen mukaan lukuisia seksivideoita. Stara kuitenkin paljasti, että lehtiväitteet olivat rajusti virheellisiä ja siksi someraivo kohdistui perusteettomasti sivullisiin julkkiksiin.