Esileikki uudelle tasolle – näin saat kumppanin kiihottumaan

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Esileikki antaa parhaimmillaan täysivaltaisen kiihottumisen tunteen, jonka valjastamana voi villiintyä elämänsä parhaimpaan seksiin. Joskus esileikki voi olla pitkä ja aamusta iltaan jatkunut kiusoittelu. Toisinaan esileikiksi riittää sormien napsauttaminen ja vaatteiden pois ottaminen.

Nyt on vinkattu neljä tapaa jalostaa esileikistä kuumempaa, intensiivisempää ja nautinnollisempaa. Pariskunta voi mennä esimerkiksi työpäivän jälkeen yhdessä suihkuun ja pestä toistensa vartalot vaahtoavalla saippualla ja viritellä erogeenisiä alueita vastaanottamaan pian räjähtävän nautinnon purkauksen.

Naiset voivat kiihottua pelkästään seksikkäiden alusvaatteiden käyttämisestä. Esimerkiksi treffeille tai illallisille mennessä neitokainen voi vihjailla miehelleen vaatteidensa alla olevista pitsihepeneistä. Kiusoittelu huipentuu siihen, kun ylimääräisiä vaatteita päästään riisumaan, YourTango vinkkaa.

Esileikistä voi tehdä pelin, jossa pariskunta riisuu toisiltaan vuoronperää yhden vaatekappaleen hyväilyjen kera. Samalla he voivat kokeilla, kuinka kauan pystyvät venyttämään esileikkiä ennen intohimoista yhdyntää. Yksinkertainen vinkki tekee kuitenkin esileikistä yllättävän jännittävää: Kumppanin silmät voi peittää liinalla, silmikolla tai liinalla. Tällöin esileikki virittää erityisesti tuntoaistin äärimmilleen.