Scarlett Johansson paljasti miesmakunsa – shokkivalinta unelmamieheksi!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywoodista kantautui hetki sitten yllättävät erouutiset kun tämän hetken menestyneimpiin naisnäyttelijöihin lukeutuva Scarlett Johansson ilmoitti eronneensa aviomiehestään. Hän ja Romain Dauriac ehtivät olla naimisissa kahden vuoden ajan ennen eroa. Nyt Johansson on alkanut miettimään jo muita mahdollisia miesvaihtoehtoja.

32-vuotias Scarlett Johansson oli Howard Sternin radio-ohjelmassa vieraana. Naisen erottua juontaja halusi heti kysyä millainen kaunottaren miesmaku on. Juontaja uteli kenet Johansson haluaisi mieluiten esimerkiksi uuteen elokuvaan vastanäyttelijäkseen. Johansson kertoi yllättävän vastauksen paljastaessaan, että hänen miesmakuaan vastaa parhaiten Gordon Ramsay.

Kovasanainen ja röyhkeänä pidetty julkkiskokki Gordon Ramsay on tunnettu monista televisiosarjoista, joissa hän on hyvin ankara ja suorasanainen kokkikokelaille. Scarlett Johansson alkoi punastelemaan eikä voinut enää lopettaa nauramista paljastettuaan, että hänen ihannemiehensä olisi Ramsay.