Scarlett Johansson silmiähivelevän upea näky – ei turhaan seksisymboli!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodista kantautui taannoin yllättäviä erouutisia, kun viime vuosien menestyneimpiin naisnäyttelijöihin lukeutuva Scarlett Johansson ilmoitti eronneensa aviomiehestään. Hän ja Romain Dauriac ehtivät olla naimisissa kahden vuoden ajan ennen eroa.

Scarlett on pysytellyt pääasiassa poissa julkisuudesta, mutta eilen hänet kuvattiin Ghost In The Shell -elokuvan ensi-iltajuhlissa New Yorkissa. Johansson osoitti olevansa edelleen seksisymbolin tittelinsä arvoinen, sillä hän asteli juhliin todella seksikkäänä.

32-vuotias Scarlett Johansson kertoi taannoin, ettei hän usko yksiavioisuuden olevan ihmisille luonnollista. Näyttelijättären mielestä ajatus avioliitosta on romanttinen, mutta avioliitossa eläminen on useimmille ihmisille kuitenkin kovaa työtä. Naisen mielestä se, että avioliitot epäonnistuvat niin usein ja ovat monille vaikeita kertoo jo siitä, että yksiavioisuus ei ole ihmisille luonnollinen asia.

Splash
Splash
Splash