Shiba-koirasta paljastui taiteilija – maalaukset ihastuttavat somessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Shiba-rotuinen koira Hunter on herättänyt hämmästystä sen taiteellisten taipumusten ansiosta. Eläimestä on nimittäin paljastunut todellinen maalaajalupaus omistajien opetettua sen käyttämään pensseliä ja maaleja.

Hunterin omistajien, Kenny Aun ja Denise Lon mukaan koiralle opetetaan usein uusia asioita sen älykkyyden ansiosta. Lo keksi kouluttaa koiran maalaamaan, ja lopputulokset yllättivät omistajat. Nykyään Hunter ilmaisee Kennylle ja Deniselle maalaushalunsa haukkumalla ja tuijottamalla heitä.

– Kun koira oppi taidon ensimmäistä kertaa, se halusi maalata kaiken aikaa, Au kuvailee Huffington Post -lehdelle.

– Olemme tehneet maalaamisesta osan Hunterin päivttäistä rutiinia, ja työnteko tuntuu olevan sen mieleen. Maalaaminen selkeästi rauhoittaa koiraa, mies jatkaa.

Hunterille on sittemmin perustettu oma Instagram-tili, jossa sen tuotoksia esitellään. Koiran maalauksia on asetettu puolestaan myyntiin Etsy-verkkokauppaan, jossa niitä kaupitellaan muutaman kymmenen dollarin hintaan.

 

https://www.instagram.com/p/BRv9bGYA7ff/