Silkkaa TV-kultaa YLE Areenassa: ”Hymyhuulet, Tankki täyteen, Velipuolikuu…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Moni muistaa vielä 1980-luvun televisiosuosikin, Hymyhuulet, joka naulitsi suomalaiset vastaanottimien ääreen ja toi meille muun muassa hulvattomat Akin ja Turon sketsihahmot. Pian televisioklassikko tekee paluun, kun se julkaistaan verkossa YLE Areenassa.

Toivotut-kokonaisuudessa julkaistaan huhtikuussa hulvatonta huumoria. Hymyhuulten lisäksi 11. huhtikuuta verkossa julkaistaan Velipuolikuu, Mutapainin ystävät ja Tankki täyteen -hittisarjat. Sarjat ovat katsottavissa vuoden ajan, joten jokainen halukas ehtii ne varmasti nähdä. Tosin Tankki täyteen jää verkkoon myös vuoden jälkeenkin.

Pirkka-Pekka Petelius, Aake Kalliala, Ville Virtanen ja Aki Raivio ystävineen toivat Hymyhuulissa suomalaisille tutuksi lukemattomia uusia sketsihahmoja, joista ikimuistettavimpia ovat Mannet, ”auts-töks-töks” Aki ja Turo, Kantri-Jyri sekä Naima ”Nunnuka nunuka” Aslak ja Soikiapää.

Sarjan ensimmäisestä osasta alkaen katsoja voi elää uudelleen juppiaikakauden koomisimpia piirteitä. Sarjaa esitettiin juuri edellisen nousukauden loppupuolella 1987 – 1988, joten perspektiivi on vähintäänkin mielenkiintoinen vuoden 2017 tilanteeseen nähden. Juppeja ja jupittaria sivalletaankin herkullisesti lukuisissa sketseissä.