Adam Levine huomasi Alicia Keysin meikanneen – naseva kommentti ammuttiin heti alas

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Alicia Keys aloitti vuosi sitten meikittömän liikkeen, johon moni julkkisnainen on sittemmin mennyt mukaan. Keys kertoi tällöin hyvin avoimesti ja julkisesti, että hän ei enää halua käyttää meikkiä koska hänestä tuntuu siltä, että meikki peittää hänen todellisen olemuksensa.

Adam Levine kertoi Howard Sternin radiohaastattelussa, että hän teki virheen kommentoidessaan Alicia Keysin meikkiä The Voice -ohjelman kuvauksissa. Levine oli huomannut, että naiselle oli laitettu ennen kuvauksissa hieman meikkivoidetta ja muita kevyitä meikkituotteita. Hän oli päättänyt kommentoida Keysille luulleensa, että nainen ei käytä meikkiä. Tähän laulajalla oli ollut hyvin nopea vastaus valmiina.

Adam Levine oli heti halunnut pilailla Keysin kustannuksella huomatessaan, että häntä meikataan. Keys oli kuitenkin vastannut miehelle heti itsevarmasti: ”Minä teen mitä v*ttua minä haluan!”. Levine ei kuitenkaan ollut ottanut vastausta loukkauksena. Levine hymyili haastattelussa kertoessaan, että Alicia Keys on hänen mielestään aivan mahtava nainen.