Courtney Stodden unohti pukeutua?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinivaimona julkisuuteen noussut Courtney Stodden nähtiin taannoin Beverly Hillsissä vieraan miehen kanssa lounaalla. Epäilykset erosta heräsivät, koska naisella ei ollut enää vihkisormustaan. Sittemmin varmistui, että julkkispari on eronnut. Viime viikolla ero eteni muuttoon saakka.

Nyt Courtney Stodden on päässyt jälleen myös juhlimaan, kun hänet bongattiin niukassa ja paljastavassa asussa Hollywoodissa sijaitsevassa The Rainbow Room -ravintolassa.

Courtey Stodden kuvattiin taannoin Los Angelesissa ilman vihkisormusta nimettömässään, ja sen katsottiin vahvistavan erohuhut Doug Hutchisonista. Viime kesänä keskenmenon kolmannella kuulla saaneen Courtney Stoddenin ja hänen aviomiehensä Doug Hutchinsonin liitto on rakoillut vuosien saatossa, joten ero ei tullut kovin suurena yllätyksenä.

Splash
Splash
Splash
Splash