Jennifer Lawrence uudessa Dior-kampanjassa: ”Jokaisen tulisi olla feministi”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nälkäpeli-elokuvien näyttelijätär Jennifer Lawrence on toiminut vaihtelevasti Diorin mainoskasvona vuodesta 2012 lähtien. Nyt hän on jälleen poseerannut Diorin uusimmassa mainoskampanjassa, jossa on hyvin vahva sanoma.

26-vuotias Jennifer Lawrence poseerasi Diorin 2017 syksyn mustavalkoisissa mainoskuvissa, joissa Lawrencella oli rento ja hieman rokimpi tyyli, jossa etenkin kuristajakaulakorut henkivät 90-lukua. Naisella oli kuvassa yllään myös valkoinen lyhythihainen paita, jossa luki teksti: ”We should all be feminists”.

Tasa-arvoa ylistävän kampanjan kasvoksi Jennifer Lawrence sopii täydellisesti. Vaatemalliston on suunnitellut Daily Mail -lehden mukaan Maria Grazia Chiuri, ja kauniit kuvat on valokuvannut ranskalainen kuvaaja Brigitte Lacombe.

Twitter
Twitter