Molly Sims neuvoi – näin saat parhaan selfie-kuvan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Molly Sims on amerikkalainen malli ja näyttelijä. Kaksi kuukautta sitten kolmannen lapsensa synnyttänyt nainen hehkuu itsevarmuutta ja kertoikin Allure-sivuston kuvauksissa, että häntä ei enää pienet juonteet ja rypyt huoleta, koska ne kuuluvat elämään.

43-vuotias mallikaunotar näyttää todella kauniilta kuvauksissa, jotka on pidetty vain noin kaksi kuukautta siitä kun hänen kolmas lapsensa Grey syntyi. Sims paljasti, että hänellä oli aiemmin tapana mennä äärimmäisyyksiin saadkseen täydellisen selfie-kuvan itsestään. Hän yritti jopa synnytyksen jälkeen saada hoitajia siirtämään sairaalavuodetta parempaan valoon, että hän saisi kauniimman kuvan itsestään vauvan kanssa.

Nyt Molly Sims on kuitenkin huomannut, että kauniimmat kuvat hän onnistuu nappaamaan itsestään silloin kun hän ei ajattele liikaa vaan elää hetkessä. Hän ei enää keskity näyttämään kuvissa sitä miten kaunis hän on vaan sitä mitä hänen elämässään sillä hetkellä tapahtuu. Naisen ohje hyvää kuvaa varten onkin se, että yrittää taltioida hienon hetken ilman, että yrittäisi tehdä jostakin tilanteesta hienoa vain pelkkää kuvaa varten.