Naisen treffivinkit huvittavat – tästä syystä miehen täytyy maksaa

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tasa-arvoisuuden nimissä moni sinkkumies ja sinkkunainen on voinut alkaa kyseenalaistamaan vanhan tavan, jonka mukaan miesten tulisi maksaa aina ensimmäisillä treffeillä. Nyt venäläisellä treffailugurulla on viimein tähän vastaus, johon hän on antanut myös hauskat perustelut.

Sonya Kreizman antaa hauskoja deittailuun liittyviä vinkkejä miehille ja naisilla omalla YouTube- ja Facebook-kanavallaan. Nyt hän kertoi kuvaamallaan videolla perustelut sille, minkä vuoksi miesten tulisi ehdottomasti maksaa ensitreffit naisen kanssa. Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä kun jo treffien alkaessa mies on noin 200 dollaria naiselle velkaa.

Velka alkaa kertymään miehelle siitä lähtien kun hän sopii treffit. Naisen tulee ostaa kalliita kauneustuotteita, kosmetologihoitoja ja vaatteita valmistautuakseen parhaalla mahdollisella tavalla miestä varten. Kreizman laski, että vielä pihvi-illallisen, viinipullon ja taksimatkankin jälkeen mies jää hänelle 35 dollaria velkaa, mutta sen nainen pystyy antamaan hänelle anteeksi.