Pakkohankinta kesään – kellu omalla yksisarvisellasi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yksisarvisia on nykyään kaikkialla. Ihmiset leipovat yksisarviskakkuja, värjäävät hiuksiaan taruolentojen tavoin ja käyttävät yksisarvisen kuvilla koristeltuja tuotteita. Mikäli haluaa varautua tulevaan kesään tyylillä, kannattaa rantabileisiin ottaa mukaan oma kelluva yksisarvinen.

Firebox-verkkokauppa on aloittanut vesilelujen myymisen, kun lumet ovat sulaneet pois ja kesälomien alkuun on enää muutama kuukausi. Krääsäkaupan hyllylle on rantautunut myös uimapatja, joka on valkoinen ja sateenkaariharjalla varustettu yksisarvinen. Perinteiset uimapatjat kalpenevat tämän vesilelun rinnalla.

Yksisarvisen näköistä uimapatjaa voi käyttää vaikkapa kodin sisustuksessa varaistuimena tai kesällä vietettävissä kaljakellunnoissa. Valitettavasti himottu PVC-lelu omaa myös satumaisen hinnan, sillä tilaaja joutuu pulittamaan yli 2,5 metriä leveästä tuotteesta 70 euroa.

firebox.com