Lapsia traumatisoinut pelle palaa valkokankaalle – Stephen Kingin It-elokuvan traileri julki

Elokuvat Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Stephen Kingin Se-kirjassa Pennywise-niminen pelle piinaa lapsia Derryn pikkukaupungissa. Romaanin pohjalta tehtiin myös minisarja, joka epäilemättä jätti pelleihin liittyviä traumoja lukuisille 90-luvun alussa varttuneille lapsille.

Pian Pennywise tulee säikyttelemään uutta sukupolvea, sillä Se-kirjasta on valmisteilla uusi elokuvasovitus. Tänä vuonna ensi-iltansa saavassa IT-elokuvassa murhanhimoisen klovnin roolissa nähdään ruotsalaisnäyttelijä Bill Skarsgård.

IT-elokuvasta saadaan esimakua tuoreen trailerin muodossa. Tiivistunnelmallisessa trailerissa nähdään vilaus siitä, miltä uuden version Pennywise-pelle näyttää. IT saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 8. syyskuuta 2017.