Cheerleader-opettajalla seksisuhde koulupoikaan

Ohhoh! · Stara.fi

Yhdysvalloissa on viime aikoina tullut julkisuuteen useita tapauksia, joissa koulujen opettajilla on ollut seksisuhde oppilaaseensa. Nyt Atlantin takana kohistaan tapauksesta, jossa 27-vuotiaalla cheerleader-valmentajalla ja englanninkielen opettajalla Katherine Harperilla on ollut seksisuhde 15-vuotiaaseen teinipoikaan.

Naimisissa olevan Harperin kerrotaan lähettäneen viime kesänä intiimejä viestejä pojalle, jonka käy varakkaiden asuinalueella Yhdysvaltojen Dallasissa sijaitsevaa koulua.

Tapaus paljastui, kun poliisi sai nimettömän vihjeen asiasta koulun verkkosivujen kautta. Kaiken lisäksi Harper on parhaillaan raskaana, eikä tiedossa vielä ole onko lapsen isä teinipoika vai opettajan oma aviomies. Viranomaisten mukaan poika on myöntänyt seksisuhteen.