Facebookiin uusi ominaisuus – käyttäjä voi kerätä rahaa muilta

Digi · Tim Isokivi

Facebookiin ilmaantuu jatkuvasti uusia ominaisuuksia, joista monet muistuttavat jo valmiiksi verkosta löytyviä palveluita. Pian yhteisöpalvelussa on mahdollista harjoittaa varainkeruuta henkilökohtaisia tarpeita varten.

Facebook tulee mahdollistamaan rahalahjoitusten hakemisen Yhdysvalloissa lähiviikkojen aikana. Rahaa voi pyytää esimerkiksi sairaanhoitokulujen, eläinlääkärimaksujen, opiskelun, hautajaisten ja hätätilanteista koituvien kulujen kattamiseen.

Ominaisuus muistuttaa GoFundMe-varainkeruupalvelua. Erona on kuitenkin se, että Facebook-profiilien ansiosta pitäisi olla helpompi selvittää onko lahjoituksia pyytävä oikea henkilö vai huijari. Ominaisuus tulee ainakin alkuun vain Yhdysvaltalaisten Facebook-käyttäjien käyttöön.

 

Personal Fundraisers

Publié par Facebook sur mercredi 29 mars 2017