Frendit-kaunotar rannalla – edelleen upeassa bikinikunnossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Frendit-sarjan tähtinäyttelijä Courteney Cox ilmoitti taannoin, että hän aikoo vanheta arvokkaasti. Vaikka viisikymppinen kaunotar ei aio luopua Botox-hoidoista on hän kertonut, ettei hän aio mennä kauneusleikkauksiin. Sittemmin paparazzikuvat kuitenkin kyseenalaistivat väitteet.

Parhallaan 52-vuotias Courteney lomailee Miami Beachilla yhdessä 12-vuotiaan Coco Arquette -tyttärensä kanssa.

Courteney Cox kertoi taannoin Metro-lehdelle päättäneensä luopua turhamaisista ulkonäköpaineista. Nainen kertoi, ettei häntä haittaa näyttää 20 vuotta vanhemmalta kuin hänen kihlattunsa Johnny McDaid. Näyttelijätär myönsi, että idea arvokkaasti vanhenemisesta tuli alunperin Johnnylta. Courteney aikoo pitää huoltaan ulkonäöstään säännöllisen liikunnan ja terveellisen ruokavalion avulla.

Splash
Splash
Splash