Jaajo Linnonmaa valittiin Vuoden radiojuontajaksi – Aamulypsy Vuoden radio-ohjelma

Viihdeuutiset · Stara.fi

Radio Suomipopin huippusuositun Aamulypsy-ohjelman isäntä Jaajo Linnonmaa on valittu Vuoden radiojuontajaksi. Palkinto luovutettiin eilen järjestetyssä Radiogaalassa yleisöäänestyksen tulosten perusteella.

Linnonmaan henkilökohtaisen palkinnon lisäksi hän sai kollegoineen Vuoden radio-ohjelman palkinnin, sillä sen voitti Aamulypsy. Palkinto oli Aamulypsylle jo kuudes, ja se dominoi yleisöäänestystä ylivoimaisesti. Hattutempun varmisti Radio Suomipopin valinta Vuoden radioksi.

Vuoden paikallisradioksi valittiin Radio Pooki, Vuoden artistiksi Alma, Vuoden kappaleeksi valittiin Tuure Kilpeläinen ja Kaihon karavaani -yhtyeen Autiosaari ja Vuoden paikalliseksi radio-ohjelmaksi FUN Tampere -radiokanavan Tampereenkiäliset uutiset.